Sikkerhedsmakulering hos Reisswolf | Reisswolf Danmark

Sikkerhedsmakulering

 

Har din virksomhed styr på sikkerhedsmakulering? REISSWOLF er en serviceydelse til sikker makulering og varetagelse samt bortskaffelse af informationer ved hjælp af destruktion af fejlagtige, uaktuelle eller ubrugelige materialer samt produkter, der indeholder følsomme informationer. Hele håndteringsfasen udføres af særligt uddannet personale, der følger en række kontrolpunkter.

Säker sekretesshantering process hos Reisswolf

Sikker makulering – Beskyt individets integritet og jeres følsomme oplysninger

Det kan have store konsekvenser for din virksomhed, hvis følsomme oplysninger som f.eks. persondata, kontrakter og kundedata ender i de forkerte hænder. Har du kontrol over, hvor informationen ligger i de dokumenter, harddiske, USB-stik, telefoner og prototyper, du bortskaffer?

Reducér risikoen med en sikkerheds-makulering, der giver sikker håndtering og destruktion af følsomme data med enkle rutiner for dine medarbejdere samt en tryg genvinding. Det hjælper dig også med at imødekomme GDPR-databeskyttelsesforordningen, der regulerer, hvordan du skal håndtere persondata. Beskyt individets integritet, og styrk dit arbejde med informationssikkerhed.

Inden for sikkerhedsmakulering tilbyder vi:

  • Sikkerhedsbeholdere
  • Sikker transport
  • Specialuddannet personale i vores haller
  • Mobil sikkerhedsmakulering på stedet
  • Sikker makulering
  • En sikker genvinding

Sikkerheds-makulering med digitalt kontrol og sporbarhed

Vi har et digitalt kontrolsystem, så du kan følge hver makuleringsbeholder hele vejen fra dine lokaler til vores anlæg, hvor indholdet destrueres. Destrueret materiale kan genvindes, men destruerede oplysninger kan aldrig genskabes. På den måde værner vi om individets integritet og virksomhedens informationssikkerhed og reducerer samtidig de negative miljøpåvirkninger. Kunden får desuden en arbejdsplads med effektiv sikkerheds-makulering, der er nem at bruge for alle. I kan give os alt, fra enkelte papirer til arkivoprydning, harddiske, USB-nøgler og prototyper.

Beholderne kan låses eller plomberes for at forhindre at uvedkommende kan få adgang til indholdet. Det er vigtigt, da det desværre ofte er internt i organisationen, der sker informationstyveri. Vi afhenter og tømmer derefter de lukkede beholdere efter aftale eller ved behov.

Databærere, som vi afhenter hos jer, håndteres i et system, der giver nøje kontrol over, hvor i processen hver beholder befinder sig. Alle lastbilerne har specialudstyr og alarm for at opretholde konstant høj sikkerhed under hele transporten. Alt personale, der arbejder med sikkerhedsmakulering, har underskrevet en hemmeligholdelsesaftale. De er godt sat ind i sikkerhedsspørgsmål og har viden om eventuelle farer og risici.

Vi er medlemmer af NAID (National Association for Information Destruction), som er branchens internationale sammenslutning med over 1.000 medlemsvirksomheder verden over.

Sikkerhedsmakulering-pris?

Har din virksomhed brug for sikkerheds-makulering? Så kontakt os allerede i dag for en snak om løsninger og pris.

 

 

 

 

VIL DU HØRE MERE?

Udfyld nedenstående formular,
så kontakter vi dig snarest muligt.

Mobil makulering-Læs mere | Reisswolf Danmark

Mobil makulering

Med REISSWOLF makuleringsservice er det muligt at tilvælge mobil makulering, hvor vi med vores specielle lastbiler destruere materialet med det samme hos dig

Bestil din makuleringsservice  | Reisswolf Danmark

Bestil her

Vi tilbyder serviceydelser til kontinuerlig destruktion med planlagt tømning, men kan også komme ud til dig ved behov.  Se hvad du får her…

makulering af personfølsomme oplysninger | Reisswolf Danmark

Bortskaffelsesprocessen

Processen for bortskaffelse af papir og andre databærende medier er vigtigt for dig at have kendskab til – bliv klogere her!