Om os | Reisswolf Danmark

Om os

REISSWOLF er den bedste og mest bekvemme beskyttelse efter dine egne behov. Stol på fil- og datadestruktion, der giver dig mere: mere service, mere ydeevne og mere forudsigelighed takket være en fast månedlig pris.

 

REISSWOLF – Vi lever for databeskyttelse

Data har længe været en del af vores professionelle og personlige hverdag. Mere og mere digitalisering betyder dog, at det at leve med data nu er mere komplekst og mangesidet – netop på grund af behovet for konsekvent databeskyttelse.

REISSWOLF har i årtier været involveret i professionel håndtering af data af enhver art – med sine egne høje standarder og var endda involveret i udviklingen af DIN-standarder. Som følge heraf blev vi succesfulde med data- og dokumentdestruktion i hele Europa, en af de bedste arkiveringsvirksomheder i Europa og digitaliserer nu omkring 60 millioner sider i forskellige formater hvert år.

Bæredygtig. Kalkulerbar. Let.

Få følsomme dokumenter af enhver art destrueret sikkert af den velkendte databeskyttelsesekspert REISSWOLF og genbrug genvundne råmaterialer.

 

Databeskyttelsesmyndigheden for virksomheder over hele Europa
– uanset om det er analogt eller digitalt.

REISSWOLF blev grundlagt for over 30 år siden i Hamborg. Vi er stolte af at have sikre data og dokumentdestruktion som vores kerneformål. I dag opererer vores virksomhed over hele Europa. Vi har også stor succes inden for digitalisering og arkivering.

REISSWOLF sikrer ikke kun, at dine følsomme dokumenter bliver ødelagt på en databeskyttet måde, men holder også indsatsen for dig så lav som muligt. Vi tager os af alt – lige fra opsætning af sikkerhedscontainerne til planlægning af automatisk tømning og problemfri afhentning til den beskyttede destruktion i vores højsikkerhedscentre.

 

Franchise af Stena Recycling

I Danmark er REISSWOLF et franchisekoncept, som Stena Recycling har taget ind som forretningsområde. Stena Recycling er Nordens største genvindingsvirksomhed, som favner alle affaldsløsninger og sikrer virksomheder et cirkulært og bæredygtigt aftryk. Med 380 engagerede medarbejdere og 18 filialer i Danmark skaber vi langsigtede løsninger hver dag for både kunder og samfundet. Vores løsninger er dokumenterbare og sikrer, at du overholder lovgivning. Samtidig er vi med til at styrke din bæredygtighedsprofil og markedsposition.

VIL DU HØRE MERE?

Udfyld nedenstående formular,
så kontakter vi dig snarest muligt.