makulering af dokumenter | Reisswolf Danmark

Makulering af papir /
Vi kan makulere papir og fortrolige data trygt og sikkert


Er din proces med fortrolige papirer og data sikker? Har du styr på, hvor fortrolige papirer, dokumenter, harddiske,
telefoner, prototyper, medicin m.fl. ender, når du skiller dig af med det? REISSWOLF giver dig en sikker og tryg makulering
af papir med fortroligt indhold. Du kan uden tøven overlade dine fortrolige papirer og dokumenter til os, da vi sikrer dig en
professionel makulerings-service inden for sikker bortskaffelse og sikkerhedsmakulering. Med REISSWOLF har altid styr på
makulering af dokumenter, breve og andre værdifulde papirer.

Makulering af dokumenter og fortrolige papirer 

Sikker makulering af papir har og bør altid have en høj prioritet i din virksomhed. Det er vigtigt at makulere papir med vigtigt indhold for ingen ønsker, at de fortrolige oplysninger falder i forkerte hænder – og vi er alle klar over vigtigheden i at overholde lovning, særligt inden for GDPR. Derfor er det vigtigt, at I som virksomhed har en ordentlig service inden for makulering af papir – og i særdeleshed for fortrolige papirer samt andre databærende medier er makulering af papir af betydning både når det gælder forretningshemmeligheder, prototyper eller beskyttelse af personlige medarbejder-oplysninger. Vores makulerings-service giver dig en sikker proces og vores PET-godkendte medarbejdere vil makulere papir under professionelle rammer.

 

Hvad er processen for sikkerhedsmakulering?

Som en opstart afdækker vi dine virksomhedsbehov, hvor vi finder frem til antallet af makuleringscontainere, hvor mange affaldstyper I har, som henvender sig til makulering og destruktion samt jeres forventede mængder. Når aftalen er på plads, sætter vi vores digitale aluminiumscontainere op hos jer, som I kan fylde jeres fortrolige papirer og dokumenter i. 

Alle containere og beholdere er udstyret med en sensor, som aflæser mængden i din containeren. Når den er 80 % fyldt, afsendes en notifikation til os i REISSWOLF, som igangsætter en tømning hos jer inden for de næste 5 hverdage. Makuleringen af dine fortrolige papirer kan ske på to måder – via mobilmakulering hos dig eller afhentning i vores specialdesignet liftbil til destruktion på vores anlæg. Når materialet er afhentet, makuleret og destrueret af vores PET-godkendte personale, bliver materialet kørt videre til genanvendelse. 

Digital makuleringscontainer med sporbarhed og sikkerheden i top 

Med REISSWOLF er der fuld fokus på sikkerhed. Det betyder, at du altid har adgang til makulering containere af høj kvalitet og med nutidens bedste digital løsning, som sikrer sporbarhed og øger sikkerheden. Containerne til opbevaring af dine fortrolige papirer, elektronik m.fl. er udstyret med digitale låse, sensor og et integreret trackingsystem. 

Digital sensor til aflæsning af mængder: Vores makuleringscontainere i aluminium er udstyret med en digital sensor, som selv aflæser, hvornår containeren er klar til en tømning. Du sparer du ikke blot tid, men vi opnår også en reduktion CO2-udslippet udledt af transporten, idet containeren tømmes efter behov frem for afhentningsintervaller. 

Digital lås: Alle containere og beholdere til sikkerhedsmakulering er beskyttet med en digital lås og/eller plombering, så dine fortrolige oplysninger forbliver fortrolige. Den vil registrere, hvis containeren åbnes, og giver dig derfor en ekstra sikkerhed internt i din virksomhed. 

Track and trace: Alle vores makuleringscontainere registreres gennem hele processen – fra afhentning og tømning til destruktion. Sporbarheden giver dig en tryg og transparent løsning samt dokumentation af makuleringsforløbet, så du altid ved, hvad der foregår.

Vi har et bredt udvalg af containere produceret af enten plast eller aluminium. Vores designs er tidsløse og nemme at integrere på arbejdspladsen.

 

Lad os give dig en tryg og automatiseret løsning

Med vores markedsledende makuleringskoncept REISSWOLF tilbyder vi dig en service inden for makulering af papirer med sikkerhed på højeste niveau. Konceptet koncentrerer sig om at give dig en tryg og sikker løsning til sikkerhedsmakulering af dine fortrolige papirer, dokumenter og andre databærende materialer med personfølsomme oplysninger.

Uanset om du er et konsulenthus, advokatkontor, lægehus, hospital eller universitet, så er vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed til at opnå sikkerhed på højeste niveau inden for sikkerhedsmakulering af fortrolige papirer. Vi har erfaringen med os – og giver dig en løsning, som både skaber tryghed for dig, medarbejderne og interessenter.

 

VIL DU HØRE MERE?

Udfyld nedenstående formular,
så kontakter vi dig snarest muligt.

makulering container | Reisswolf Danmark

 

Containerudvalg

Aluminiumscontainere med højeste sikkerhedsniveau - indbygget sensor, digital lås og et design, som er stilrent og passer ind i de fleste kontorlandskaber.

 

bortskaffelse af elektronikaffald | Reisswolf Danmark

Destruktion af elektronik

Sikker destruktion af fortrolige dokumenter, cd-skiver, dvd-skiver, kassetter, disketter, harddiske, mikrofilm eller andre magnetiske lagringsmedier.

Bestil din makuleringsservice  | Reisswolf Danmark

 

Bestil her

Vi tilbyder serviceydelser til kontinuerlig destruktion med planlagt tømning, men kan også komme ud til dig ved behov. Se hvad vi tilbyder her...