makulerings container  lancering | Reisswolf Danmark

Makuleringscontainer til dit kontormiljø

Har I behov for destruktion af fortrolige dokumenter? Vi tilbyder vi flere forskellige slags makuleringscontainere.
Alle beholdere og containere til makulering er låsbare og vil blive tømt, så snart vi modtager en notifikation fra containerens sensor.

Hvis I har brug for en makulerings-container eller måske flere i virksomheden? REISSWOLF tilbyder flotte og topsikre makuleringscontainere til jeres kontormiljø. Ønsker I at destruere jeres fortrolige materialer på stedet, kan vi tilbyde mobil destruktionsservice med vores specialbyggede lastbil.  Du må gerne være til stede ved destruktionen, hvis du ønsker det.

Makulering-container

I REISSWOLF er det en selvfølge, at sikkerheden skal være i top. Derfor er disse aluminiumscontainere med indbyggede sensor, digital lås og trackingsystem, det oplagte valg for enhver virksomhed, som ønsker at værne om fortrolige papirer og databærende medier. Samtidig skal jeres makulerings-container fremstå pæn og passe ind i ethvert kontormiljø.

Nedenfor ser du et udvalg af vores beholdere.

Makulering papir container | Reisswolf Danmark

Hvad gør containerne unikke?

Essensen af sikkerhedsmakulering og destruktion er sikkerhed. Sikkerhed på jeres arbejdsplads, når containeren fyldes op med fortroligt materiale og som sikrer, at dette ikke falder i det forkerte hænder. Dernæst handler sikkerheden om at få materialet makuleret og destrueret forsvarligt via en kontrolleret proces, hvor transparens og sporbarhed har en vigtig betydning. Alt dette og meget mere kan vi tilbyde med containerne – hvordan det?

 

Smartcontainer med sensor og track and trace

 

  • Containerne er fremstillet af aluminium og ikke plast.
  • De er udstyret med teknologi, som sikrer dig sporbarhed gennem hele processen 
  • Containerens digitale lås registrerer hver gang containeren åbnes
  • Automatisk aflæsning af mængden i containeren: Sensoren i containerne aflæser mængden og sender en notfikation, når containeren er 80 % fyldt, så tømningen for jer forløber automatisk uden at kræve noget af jer. Bonus! Dette medfører en reduktion CO2-udslippet udledt af transporten, idet containeren tømmes efter behov frem for afhentningsintervaller. 
  • Alle trin under bortskaffelsen spores via track and trace – fra afhentning og tømning til destruktion. Sporbarheden giver dig en tryg og transparent løsning samt dokumentation af makuleringsforløbet, så du altid ved, hvad der foregår
  • Du kan modtage realtidsnotifikationer.
  • Tidsløst design, som er nem at integrere på kontoret

 

Er du interesseret? Udfyld formularen og lad os hjælpe jer…

VIL DU HØRE MERE?

Udfyld nedenstående formular,
så kontakter vi dig snarest muligt.

makulering af dokumenter | Reisswolf Danmark

Processen for bortskaffelse

Processen for bortskaffelse af papir og andre databærende medier er vigtigt for dig at have kendskab til – bliv klogere her!

makulere papir effektivt | Reisswolf Danmark

Sikkerhedsmakulering

Det kan have store konsekvenser for din virksomhed, hvis følsomme oplysninger ender i de forkerte hænder…

Bestil din makuleringsservice  | Reisswolf Danmark

Bestil her

Vi tilbyder serviceydelser til kontinuerlig destruktion med planlagt tømning, men kan også komme ud til dig ved behov.