bortskaffelse af elektronikaffald med Reisswolf| Reisswolf Danmark

Sikkerhedsmakulering af elektronik

og bortskaffelse af elektronikaffald


Har I styr på jeres e-affald og bortskaffelse af elektronik? Alle virksomheder og organisationer har databærende medier i form af elektronik; computere, labtops, mobiltelefoner, harddiske m.fl., som indeholder fortrolige informationer, som skal destrueres sikkert og trygt. Hvordan er det hos jer i dag – har I kontrol over, hvad der bliver af informationerne i de dokumenter, harddiske, telefoner, prototyper, lægemidler m.m., I bruger?

Vi ved, at den mest almindelige årsag til, at virksomheder går på kompromis med datasikkerheden, er manglende tid og viden. Vores markedsførende sikkerhedsmakuleringsløsning REISSWOLF sikrer effektiv håndtering, der er tryg, nem og sikker at bruge. Vores service forener sikker informationshåndtering og destruktion med enkle rutiner og genvinding, og vi kan garantere, at jeres fortrolige oplysninger forbliver fortrolige ved bortskaffelse af elektronik.

Vi hjælper jer med bortskaffelse af elektronikaffald, også kaldet e-affald, og det er vores opgave at sikre, at ingen har den mindste chance for at få uberettiget adgang til dine data. Vi tager dette ansvar meget alvorligt. Vi anvender de højeste sikkerhedsstandarder i hver eneste fase af destruktionsprocessen.

 

Destruktion af harddiske, mobiltelefoner, prototyper…

Dansk sikkerhedsmakulering omfatter ikke alene papirer og dokumenter, men i høj grad også andre databærende medier, såsom destruktion af harddiske, labtops, mobiltelefoner m.fl. Den moderne virksomhed er digital – og derfor er REISSWOLF også det oplagte setup til sikker destruktion af harddiske og makulering af elektronik, plast og andre affaldstyper med følsomt indhold. 

Sikker bortskaffelse af elektronikaffald er vigtigt, når en computer eller mobiltelefon er udtjent og skal skiftes til en ny, skal det udtjente elektronik bortskaffes, data destrueres og sikkerhedsmakuleres. Det skal ske med respekt for de data, som stadig er at finde i elektronikken og gennem en sikker makuleringsproces. Uanset om du ønsker mobil makulering eller makulering på vores anlæg bliver dit e-affald destrueret i en sikker proces af PET-godkendt personale og med makuleringscontainere af højeste kvalitet. 

 

Makuleringscontainer til alle materialer

Containerne til makulering er produceret i aluminium, udstyret med en digital lås, sensor og barcode til sporbarhed. Du får altså den optimale makuleringscontainere og beholder, som både ser pæn ud på kontoret, og som kan fyldes med alle typer af affald- det gælder også e-affald, elektronik, prototyper, plast, udgået produkter m.fl., som skal til destruktion, herunder harddisk-destruktion. Containernes sensor gør, at beholderen selv aflæser, når den er fyldt og behøver tømning – og barcode gør, at du har en dokumenteret og sporbar proces hele vejen fra afhentning til destruktion.

REISSWOLF er svaret på alle materialetyper – og giver dig en sikker harddisk-destruktion og bortskaffelse af elektronikaffald, prototyper, udgået produkter m.fl. med fokus på recycling og re-use af råmaterialer såsom jern, metal og plast.

VIL DU HØRE MERE?

Udfyld nedenstående formular,
så kontakter vi dig snarest muligt.

makulering af personfølsomme oplysninger | Reisswolf Danmark

Processen for bortskaffelse

Processen for bortskaffelse af papir og andre databærende medier er vigtigt for dig at have kendskab til – bliv klogere her!

Abonnemang eller när behov uppstår | Reisswolf Danmark

Mobil makulering

Med REISSWOLF makuleringsservice er det muligt at tilvælge mobil makulering, hvor vi med vores specielle lastbiler destruere materialet med det samme hos dig.

makulering container | Reisswolf Danmark

Containerudvalg

Aluminiumscontainere med højeste sikkerhedsniveau – indbygget sensor, digital lås og et design, som er stilrent og passer ind i de fleste kontorlandskaber.